Membership Mastermind

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal! A Membership Mastermind programban hozzád hasonló vállalkozókkal haladsz majd előre és így gyorsabban eléred majd a havi 1 milliós bevételt!

  • Tagság a ZÁRT Facebook csoportban
  • Havi 1db ÉLŐ webinárum képzés

HAVI 1 MILLIÓS GYORSÍTÓSÁV : Ez a Mastermind csoport ösztönözni, motíválni és segíteni fog téged a célod elérésében. Bárhol akadsz el mi ott leszünk melletted!

Kinek ajánlom a Mastermind csoportot?

  1. Azoknak, akik szeretnének elérni egy stabil havi 1 millió Ft-os bevételt
  2. Mindenki aki tagsági rendszert szeretne indítani a közeljövőben
  3. Szakértőknak, tanácsadóknak akik fejlődni szeretnének

Mit kapsz majd ha tag leszel?

Havonta 1 ÉLŐ webinárium képzésen vehetsz részt, ahol megosztom veled a legújabb tapasztalatimat és sikereimet. Elsőkézből tudhatod meg mi működik éppen és hogyan tudsz még több előfizetőt szerezni okos marketing rendszerekkel.

Tagja lehetsz a ZÁRT Facebook csoportunknak, ahol kizárólag olyan vállalkozók lesznek, akik előfizetéses rendszert üzemeltetnek vagy most fogják indítani életük első ilyen válallkozását. Izgalmas lesz és együtt sokkal gyorsabban elérjük majd az ÁLOM havi 1 millió Ft-os bevételt!

Close

50% már kész

Hova küldhetem a videókat?

Kérlek írd be a keresztneved és a legjobb email címed, amelyet rendszeresen olvasol... Az 1. videót azonnal küldöm neked!