Membership Business Blueprint

Tervezzük meg 5 hét alatt az 1 milliós előfizetési rendszered A-tól Z-ig! Ismerd meg az előfizeteses rendszerek működését és a vevőszerző stratégiákat!

A Membership Business Blueprint képzéscsomagban mindent megtalálsz amire szükséged lesz. Megtervezzük az előfizetéses rendszered, a kalkulátorokkal előre kiszámíthatod a bevételed és a kiadásaid. A munkafüzetek és a csekklisták támogatni fognak, hogy minden rendben legyen és minél több előfizetőt tudj szerezni induláskor!

 • 5 hetes Előfizetéses rendszer tervező kurzus :
  Az 5 hét alatt lépésről-lépésről haladva megtervezzük az előfizetéses vállalkozásod. Kidolgozzuk a célcsoport és az Avatárt, hogy minél több vevőd legyen. 
 • Marketing kampány tervező munkafüzet : 
  A munkafüzetben megtervezzük a marketing stratégiád és így folyamatosan növekedni fog az előfizető táborod és a havi stabil bevételed.
 • Előfizetéses rendszer pénzügyi kalkulátor : 
  A legfontosabb, hogy legyen pénzügyi terved! A kalkulátorral előre látod majd, mekkora bevételed és kiadásod lesz a növekedésnél.
 • Email kampány minta (másolható) :
  Készítettem egy email sorozatot amellyel a meglévő listádról tudsz előfizetőket toborozni. Ha nincs listád akkor küldd ki az emaileket a csalidra frissen feliratkozottaknak időzítve 2-3 naponta.
 • Új vevő & lemorzsolódás kalkulátor :
  Az előfizetéses rendszered növekedésekor számolnod kell a lemorzsolódással. A Churn rate kalkulátor segít előre tervezni a vevőszerzésben.
 • Vevőszerzési csekklista + eszközlista :
  Összeraktam egy csekklistát amellyel gyerekjáték lesz a vevőszerzés. Összegyüjtöttem a szükséges eszközöket is egy listára.

Amennyiben szeretnél előfizetéses rendszert indítani, akkor ez legyen az 1. lépésed. A tervezés a siker alapja! Kérd a Membership Business Blueprint képzéscsomagot és tervezzük sikeresre az előfizetéses business-ed :-)

Close

50% már kész

Hova küldhetem a videókat?

Kérlek írd be a keresztneved és a legjobb email címed, amelyet rendszeresen olvasol... Az 1. videót azonnal küldöm neked!