Membership Masterclass

A Membership Masterclass a LEGJOBB tréningem! Ezen a gyakorlatias képzésen megismerheted az előfizetéses rendszerek építését. Lépésenként haladunk egyszerű videós oktatásokkal segítelek majd.

A következő 5 hét lesz a legizgalmasabb időszaka a vállalkozásodnak!

Most befektetsz 99.990 Ft-ot a megvalósításba és már az 1. hónapban min. ennyit termel majd a rendszered. Gyorsabban megtérül ez az összeg mint gondolnád!

Egyszerű gyakorlatias videókban mutatom meg, hogyan tudod felépíteni az előfizetéses rendszered. A BLUEPRINT képzés tervei alapján haladunk és 5 hét alatt együtt felépítjük az előfizetéses rendszered.

  1. hét : Célcsoport, Avatár és stratégia megtervezése
  2. hét : Az ellenállhatatlan ajánlatod kidolgozása
  3. hét : Landing oldalak és értékesítési tölcsérek elkészítése
  4. hét : Automata értékesítési rendszer felépítése
  5. hét : Marketing kampányok megtervezése

FIGYELEM! Ez már a gyakorlati rendszerépítő tréning! Amennyiben még nem végezted el a Membership Business Blueprint képzésem, akkor kérlek kezdj azzal!

Mit nyersz ezzel a képzésemmel?

A válasz egyszerű : Az 5. hét végére már üzemelni fog az előfizetéses rendszered, lesz min. 15-20 előfizetőd és beérkezik az első 100.000 Ft-os bevételed!

Nehéz lesz? Kell előképzettség?

Semmi ilyesmire nincs szükség! Könnyen és érthető módon mutatom meg a teljes rendszerépítési folyamatot. Semmi mást nem kell tenned, csak megnézni a gyakorlati oktató videókat és megtenni ugyanazokat a lépéseket.

A végére BÜSZKE leszel önmagadra, mert nem kellett felfogadnod egy webfejlesztőt 999.990 Ft-ért, hanem az 1/10-éből felépült a havi 1 milliót termelő előfizetéses rendszered! Mert ha nekem sikerült, akkor NEKED IS sikerülni fog!

Vállalsz bármilyen garanciát?

Igen, azonban van 1 feltételem : Ha megnézed az előadásaim, felépíted a rendszered és a kampány elindítása után nem termeled ki 30-45 nap alatt a 99.990 Ft-ot akkor visszafizetem a teljes összeget. Ezt akkor vállalom, ha te elvégzed a szükséges feladatokat és nem csak mozizol, hanem dolgozol és felépíted a rendszert az útmutatásaim alapján.

 Miért vagyok ennyire magabiztos?

Mert ez működik és nekem már 1,5-2 millió Ft-oz hoz havonta rendszeresen!

Regisztrálj és építsük fel a te 1 MILLIÓS előfizetéses rendszered!

Close

50% már kész

Hova küldhetem a videókat?

Kérlek írd be a keresztneved és a legjobb email címed, amelyet rendszeresen olvasol... Az 1. videót azonnal küldöm neked!